Membrii

Aceasta este pagina membrilor. Aici sunt invitati sa se inscrie, să povestească despre impresiile lor legate de acest club sau să comenteze impresiile altora.

Care ar fi condiţiile de înscriere în club?


Există o singură condiţie: să cunoască, să înţeleagă şi să respecte eticile permaculturii:
- Grija faţă de Pământ,
- Grija faţă de oameni,
- Împarte surplusul.

Pentru a face mai uşoară comunicarea, în special cu noii veniţi, cu cei pe care încă nu îi cunoaştem, am deschis şi o adresă de email a clubului:
poiana.cu.permacultura@gmail.com

10 comentarii:

 1. Salutare Doru!

  Numele este meu este Gabriel Staicu si vreau sa fac si eu parte din clubul pe care l-ai initiat.
  Cind este urmatoarea intilnire?
  Care sunt caile de comunicare pina atunci?

  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut Gabriel,

  Bine ai venit în Poiana cu Permacultură. Şi îţi mulţumesc pentru că ai spart gheaţa comentariilor de pe această pagină.
  Următoarea întâlnire are loc weekend-ul viitor, dacă va mai exista cel puţin încă un participant în afară de mine. :)
  Dacă nu ai planuri pentru acest weekend, esti bine venit sâmbătă şi/sau duminică.
  Cât despre căile de comunicare, este o întrebare foarte bună şi ţin din nou să îţi mulţumesc că ai pus-o.
  Iată, în urma acestei întrebări, am înfiinţat o adresă de email a clubului, unde oamenii nou veniti, pot să stabilească primele contacte cu noi.
  Cred ca primul pas, pentru oricine ia contact pentru prima dată cu noi, ar fi acela de a trimite un email, cu o scurtă descriere despre sine, despre cum a aflat de clubul Poiana cu Permacultură şi despre ce planuri sau intenţii are legate de acest club.
  Acelaşi lucru l-ar putea face şi aici, dar poate sunt oameni care nu vor să se afişeze public prea tare, mai ales dacă vor să dea sau sa primească ceva mai multe date de contact, un telefon, o adresă, etc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bu Doru,
  Daca este vorba de cursul din martie as vrea sa particip si eu.

  Are loc in Bucuresti?
  Multumesc
  Adriana Macovei

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Adriana,

  Pentru cursul de pe 17 martie trimite un email lui Sorin, pe adresa:
  sorin.rogoveanu@gmail.com
  Sau intra pe pagina evenimentului de pe facebook, sunt toate detaliile in articol.
  Cursul nu se organizeaza in Poiană ci in alta locatie, eu doar ii fac reclama.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna, Sunt si eu interesata de ce se petrece pe aici si de evenimentele pe care le desfasurati. Pe FaceBook care e contul dv?

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut sunt Gabriela , si sunt si eu interesata de comunitatea dumneavoastra , va am in lista mea de bloguri urmarite, dar nu am aprofundat pana acum aceasta idee de comunicare (din pricini binecuvantate)... Locuiesc in Ilfov in comuna Afumati din 2001 si am ceva spatiu pentru experiente ... Cultiv curtea de ceva vreme, dar inca nu am reusit sa aplic stropul de informatie pe care il am in domeniu , voi incerca sa demarez anul acesta ceva mici proiecte , tinand cont ca tocmai am eliberat o suprafata de teren de o casa veche din chirpici , ce nu a mai putut fi salvata ...

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna Gabriela,

  De cand am lansat acest blog si pana azi s-au intamplat multe. Nu ai sa crezi cat de multi oameni sunt interesati de gradinarit organic si de trai sustenabil. Chiar si in Bucuresti. Nu mai departe de weekendul trecut, pe 15 si 16 februarie, am organizat un curs de introducere in permacultura, pe care l-am promovat doar pe Facebook, printr-un newsletter trimis pe email si pe site-ul http://intranzitie.org/
  Au fost prezenti aproximativ 40 de persoane si a fost o energie extraordinar de pozitiva. Oameni interesati, implicati, dornici sa invete si sa aplice.
  Comunitatea virtuala e destul de mare, dar ne intalnim destul de des si fizic.
  Daca ai cont pe Facebook, te sfatuiesc sa cauti grupurile Comunitatea de Permacultura din Romania, Comunitati in Tranzitie precum si Seminte Libere, sunt printre cele mai dinamice grupuri de acest gen si urmarindu-le poti fi la curent cu cele ce se mai intampla in comunitate.
  De asemenea, poti unmari site-ul http://intranzitie.org/ acolo se publica adesea anunturi. Poti chiar sa te abonezi la newsletter si vei avea informatia pe email.

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc mult pentrul raspunsul prompt... desigur ca as fi preferat un curs/ initiere in permacultura aproape (cat ) mai aproape de casa ... de mult studiez posibilitatile si imi storc mintile ce si cum pot face ... Despre facebook insa am retineri grozave in a intra in aceasta retea imi este arhisuficient mess si skype ocazional , nu pot urmari mai mult decat o fac acum ... poate cine stie veti decide sa mai scrieti pe blog , si eu voi deveni mai mobila decat sunt in prezent ... cam greut cu copiii ...tinand cont ca gospodaria , curte si copii is atributiile mele ( fara sa ma plang) . Inca nu am reusit sa revin cu totul functionala , blogul meu de gradinarit fiind inca neactualizat ...
  Ma bucur ca sunt multi oameni interesati de fapt e firesc , ramane sa si aplicam ceea ce stim ... Daca va mai pot gasi si in alta parte exceptand facebook poate imi lasati un link. voi intra pe "intranzitie" imediat :). Spor si succes in tot ce faceti !

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu cultiv pentru prima data pamantul in stil "permaculturist" si gradina mea arata acum ca un depozit de gunoi. Rumegus, cenusa, paie si fan plus un strat inaltat ce se aseamana cu un mormant si mai adaug si toata buruiana care zace pe pamant. Vecinii sapa si curata gradinile perfect iar daca mie nu-mi iese nimic risc sa ne facem de rusine (mai ales ca avem spioni). Rad adesea cu prietenul meu sot ca parca ne-am bate joc de taranii care se ostenesc cu adevarat. Astept cu nerabdare sa iasa ceva si sper ca Sepp Holzer sa fi avut dreptate. Semnat:Ethiel

  RăspundețiȘtergere
 10. Bunà. Salutare tuturor. Sunt interesat de initiativele voastre de agriculturà naturalà, permaculturà, etc. Dacà aveti ceva in program vara asta iulie-august mi-ar face mare plàcere sà particip. Daniel

  RăspundețiȘtergere